top of page

Over ons 

Bij Complex geloven we dat goed eten en geweldig gezelschap hand in hand gaan met het kijken naar spannende sporten. Op onze bistro style kaart staan heerlijke gerechten bereid met verse ingrediënten, perfect om te delen terwijl je je favoriete team aanmoedigt. Met een levendige ambiance en een verscheidenheid aan evenementenruimte zijn we geschikt voor alle gelegenheden, van een informeel uitje tot speciale vieringen. Kom bij ons en ervaar de spanning die alleen 't Complex kan bieden! Of laat 't Complex tot bij jou komen met een van de vele caterings formules.

WhatsApp Image 2025-03-07 at 10.36.51.jpeg
high_definition_image.png
Samen Maken we van deze plek een bruisende ontmoetingsplaats op de campus.

Jeroen , OWNER

STUDENTS / FLEXI 

Rehani ( student )

BAR / BARTENDER

590a9784-d05c-49b5-a4ec-ae9f89be43c4.jpg

Arthur  ( student )

BAR / BARTENDER

Lola ( student )

BAR / BARTENDER

WhatsApp Image 2025-04-07 at 22.03.17.jpeg

Hugo ( student )

BAR / BARTENDER

c456848d-0412-4348-8b82-6a2ea9ef8ce3.jpg

Luna ( student )

BAR / BARTENDER

WhatsApp Image 2025-04-06 at 23.56.56.jpeg

Maxime ( student )

BAR / BARTENDER

WhatsApp Image 2025-04-06 at 21.55.25 (1).jpeg

Senne ( student )

KEUKEN / KOK 

89d19320-4975-432c-a415-8f5b8f5f5e97.jpg

Rune ( student )

KEUKEN / KOK 

d25157e3-6747-4e64-9846-6ac23b61a46d.jpg

Kasper ( flexi )

KEUKEN / KOK 

yan ( student )

BAR / BARTENDER

emile student.jpg

Emile  ( student )

BAR / BARTENDER

Kinesitherapie 

ed8ec250-43af-4cd2-b428-956dddfd81de.jpg

Viktoria ( student )

BAR / BARTENDER

HET TEAM

03ae8ecd-05e1-462f-b2d7-c5d6c718bdbf.jpg

Luc Biesman 

EIGENAAR 

88a81aa0-4044-41f2-a2c4-57a8d23bfa8b.jpg

Jeroen Biesman 

CEO

Terug naar mijn roots, met een nieuwe visie.
Na een aantal jaren elders in de verlichtings- en verbouwingswereld te hebben gewerkt, ben ik met veel plezier teruggekeerd naar de horecazaak op de Vrije Universiteit Brussel, waar mijn hart ligt.

 

Van 2003 tot 2008 maakte ik al deel uit van dit team, en nu ben ik terug met de intentie om de zaak over te nemen en er mijn eigen stempel op te drukken.
Mijn ervaring in de verlichtings- en verbouwingswereld heeft me een brede kijk gegeven op het creëren van een sfeervolle en functionele omgeving.

 

Deze kennis neem ik mee in mijn visie voor de horecazaak, waar gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid centraal staan.
Ik kijk ernaar uit om oude bekenden weer te zien en nieuwe gezichten te verwelkomen. Samen maken we van deze plek een bruisende ontmoetingsplaats op de campus.

WhatsApp Image 2025-03-20 at 17.48.56.jpeg

Gerben Carlier

CHEF

Na zes jaar opleiding aan hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge en een specialisatie in cocktails aan de European Bartender School in Thailand, heb ik veel geleerd over gastronomie en gastvrijheid.

Ik heb twee jaar gewerkt in de eventsector en vier jaar leiding gegeven binnen de KSA, waar ik waardevolle ervaringen heb opgedaan in teamwerk en organisatie. Daarnaast heb ik drie jaar deel uitgemaakt van de crew van Jeugdhuis Tram 44 in Tervuren, en een jaar gewerkt en gereisd in Australië, wat mijn blik op de wereld heeft verruimd.

 

Nu ben ik aan een nieuw hoofdstuk begonnen als Head Chef van Het Complex aan de VUB, waar ik mijn passie voor koken verder kan ontwikkelen en de gasten een fijne ervaring wil bieden.

Jan

BARMANAGER

bottom of page